Davidsen i Venslev investerer i massiv udbygning af sortiment og rådgivning

0

VENSLEV: Den store blå-gule tømmerhandel på H. C. Vej 8 i Venslev udbygger den kommende tid sortimentet på byggematerialer og tømmervarer, så der kommer omkring 25 procent flere varer på hylderne. 

Det sker for at imødekomme stor efterspørgsel fra de mange selvbyggende sommerhusejere og håndværkerne i det nordvestlige Sjælland. 

– Efter, at vi har rykket vores logistikafdeling fra Venslev til Ringsted, har vi fået mulighed for at give vores professionelle kunder langt bedre forhold. Derfor løfter vi nu hele håndværker- og trælastforretningen. Bbåde hvad angår sortiment, integration af trælast og håndværkervarer samt hurtig bestilling og afhentning, forklarer Esben Axelsen, der er regionsdirektør på Sjælland.  

– Ændringerne i Venslev skaber optimale forhold for vores kunder indenfor byggeri. Populært sagt opgraderer vi vores kerneforretning på trælast, byggevarer og håndværksudstyr samtidig med, at vi møder de mere professionelle kunders behov for hurtig levering og kvalificeret rådgivning, tilføjer han.

Onlineshoppen
Mens Davidsen i Venslev på den måde skruer op for udvalget til de professionelle håndværkere og ombygger butikken, så vil forbrugerrettede varer som havemøbler, grill, mm. nu kun findes i onlineshoppen. 

Så fremover skal kunder, der vil benytte Davidsens store sortiment af eksempelvis Weber Grill og boligindretning, bestille varerne online. Eventuelt til afhentning på H. C. Vej i Venslev med bestil-og-hent.

– Helt i tråd med den generelle udvikling i detailhandlen har vi investeret betragteligt i vores online-
shop til private. Blandt meget andet i en effektiv bestil-og-hent mulighed som vi nu også ruller ud til kunderne i hele Frederikssundsområdet og Hornsherred. 

Og vil man have sine varer leveret til døren, så giver shoppen også mulighed for det.

Den professionelle afdeling
Med oprustningen på online shoppen til private skruer butikken i Venslev ned for den del af bemandingen, der før var tilknyttet salg af havemøbler, grilludstyr, mv. 

Til gengæld vil butikken øge bemandingen i den professionelle afdeling i takt med at efterspørgsel fra håndværkere og selvbyggere stiger.

Ændringerne hos Davidsen i Venslev betyder, at åbningstiderne er skiftet fra 1. november. 

De hedder fremover: Mandag til torsdag klokken  6 til 16.30, fredag klokken 6 til 16 og lørdag klokken 8 til 13. Søn- og helligdage vil der være lukket. 

Deltag i debatten
Share.

About Author