Byfest: Lidt, men bedre end ingenting….

0

SKIBBY: Sidste år blev SIK’s byfest helt aflyst grundet Corona. I år har idtætsklubben afventet, om man kunne få mulighed for at holde byfest, som man  plejer – eller om de gældende restriktioner gjorde, at det blev til endnu en aflysning.

– Vi syntes, det ser lysere ud. Derfor har vi valg at arrangere lidt byfest i år, fortæller Michael Thomsen.

– Det bliver ikke helt som tidligere. Det skyldes både de gældende regler og den tid, vi har haft til at få stablet noget på benene.

SIK holder fast i den sidste weekend i skolernes ferie, dvs. byfesten starter torsdag den 5. august og har aktiviteter frem til søndag den 8. august. 

– Programmet er ved at blive trykt, og inden længe kan det fulde program findes på vores hjemmeside www.skibbyik.dk og på byfestens facebook side som hedder Skibby byfest, fortæller han.

Bankospil
Michael Thomsen fremhæver, at der i år – udover det faste bankospil søndag formiddag – i år også vil blive holdt bankospil torsdag aften.

Byfestløbet, som har været en fast del af byfesten de sidste mange år, vil igen i år blive afholdt fredag aften. Man kan tilmelde sig som løber på skibbyik.dk

Lørdag den 7. august byder på fodbold for alle aldre. Der er startes med børne stævner fra klokken 9.30, og så spilles der fodbold hele dagen.

– Vi satser på både drenge- og pige kampe samt oldboys/veteran stævne om eftermiddagen. 

– Lørdag aften vil vi gerne fylde Skibby hallen med festglade voksne mennesker. Præcis, hvordan vi gør det i forhold til corona-reglerne, ser vi på, når vi nærmer os. Men planen er, at dørene til hallen åbnes klokken 17 . og at coronapas skal fremvises ved indgangen.

– Det bliver en lidt anderledes byfest. Men ”lidt byfest” er bedre end ingen byfest.

  

Deltag i debatten
Share.

About Author