Ny satsning i nord

0

NATIONALPARK SKJOLDUNGERNES LAND: 

Nationalparken har ansat en lokalkendt udviklingskonsulent til at have særligt fokus på Frederikssund Kommune og den nordlige info-port på Selsø Slot.

Sofie Illemann My-
schetzky starter den 1. september som udviklingskonsulent med særligt ansvar for Frederikssund Kommune, herunder udviklingen af nationalparkens aktiviteter på og omkring Selsø Slot.

I de kommende år vil fokus især være på udviklingen af nationalparkens aktiviteter på og omkring den nordlige nationalparkport på Selsø Slot. 

Stillingen er helt ny og er en del af nationalparkens strategiske satsning for at udbrede samarbejdsflader og aktiviteter i Frederikssund Kommune. 

Det indbefatter både arbejdet med grejbank og blåt klasseværelse på Selsø Slot, bedre og mere tilgængelighed for cykelturisme i Fjordlandet, sejlads på Roskilde Fjord, prospektet for Fuglenes Halvø og meget andet. Udviklingen sker i tæt samarbejde med Den Plessenske Selsø Fond og i sær områdets lokale foreninger – ikke mindst Skibby Aktive for Fjordlandet og Selsø Slots Venneforening.

Sofie Illemann My-
schetzky har i de seneste syv år været ansat i en stilling som kulturkonsulent i Frederikssund Kommune og kender dermed både området og dets aktører særdeles godt.

Deltag i debatten
Share.

About Author