Børnehus tager form

Børnehus tager form
Fotos: Frederikssund Kommune

[vc_row][vc_column][vc_column_text]SKIBBY: På årets korteste dag blev der holdt rejsegilde for de håndværkere, der arbejder på at få det nye børnehus i Skibby bygget og klar til åbning i juni 2019. 

Allerede nu kan man fornemme, hvor stort huset bliver, og hvordan det bliver indrettet.

Der blev taget første spadestik til børnehuset tilbage i maj, og siden da har byggeriet været i gang på marken ved Selsøvej i Skibby. 

Når huset står færdigt kan børn fra børnehusene Skibbyssen, Skolevejen og Nordstjernen flytte ind i flotte nye rammer med højt til loftet og gode rum. 

Også udenfor vil der blive skabt gode rammer for børnene. 

Mens børn og voksne venter på, at børnehuset er klar til indflytning, kan de tænke over, hvad det skal hedde. Opvækstudvalget har nemlig besluttet at lave en navnekonkurrence, som husets kommende brugere og deres forældre kan deltage i.

Frem til den 23. januar 2019 kan de komme med forslag til navnet, og efterfølgende vil forældrebestyrelsen se på de indkomne forslag og nominere de tre bedste. De sendes videre til Opvækstudvalget, som beslutter det endelig navn.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”38499,38500″ img_size=”800×400″][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge