Blå Nat plakatkunstner 2019

Blå Nat plakatkunstner 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zdenko Oliver Santini fra Landerslev er årets kunstner.

JÆGERSPRIS: Hvert år er der kulturnat i Jægerspris. Og hvert år laver en lokal kunstner plakaten. Blå Nat plakaten 2019 er tegnet af Zdenko Oliver Santini.

Zdenko har arbejdet med tegnefilm siden 1998 hos blandt andet andet A. Film, Warner Bros, Dreamworks og Disney. De sidste 10 år har han arbejdet for reklamebureauet Advance, hvor han udvikler børnekoncepter og kampagner for Lego, heriblandt Lego Friends, Lego Bionicle, Lego Hero Factory, Lego Disney og mange flere. 

Zdenko har også sin egen virksomhed, hvor han laver animation til større virksomheder, og designer cykelhjelme til eget brand Crazy Safety, som bliver solgt i mere end 50 lande. 

Årets plakatkunstner har altid boet i Jægersprisområdet. Han er en ildsjæl i lokalsporten, og har siden 1992 været en fast del af den lokale Bokseklub i Jægerspris (nu Triple F), både som medlem og de sidste 16 år som træner. 

Desuden sætter han pris på naturen og særligt skoven i Jægerspris – hvorfor hans valg af motiv faldt på “Den gamle magiske Kongeeg”.

Plakaten kan købes i Kulturhuset Rejsestalden til 50 kroner. Overskuddet går ubeskåret til Rejsestaldens frivilliges årlige tur.

Den Blå Nat i Jægerspris finder sted den 7. juni.[/vc_column_text][vc_single_image image=”38649″ img_size=”800×1200″][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »