Behov for en helhedsplan for dagtilbudsområdet i Frederikssund Kommune

Behov for en helhedsplan for dagtilbudsområdet i Frederikssund Kommune
Therese Hejnfelt og Det Konservative Folkeparti kan ikke stemme for forslaget om lukning af børnehusene Tumlebo, Møllevej og Fjordtoppen.

Læserbrev

Af Therese Hejnfelt, Byrådsmedlem (C)

Vi i Det Konservative Folkeparti ønsker en helhedsplan for lukninger og sammenlægninger inden for dagtilbudsområdet i Frederikssund Kommune. Vi kan ikke stemme for kapacitetstilpasningsforslaget med lukning af børnehusene Tumlebo, Møllevej og Fjordtoppen.

Vi ønsker en samlet plan for vores børnehuse i Frederikssund Kommune. Det vil give et overblik over, hvad fremtiden skal være for dem. Jeg synes, det er ordentlighed, i stedet for at vi hvert år har et spareforslag i budgettet, hvor vi vil lukke børnehuse på en tilsyneladende tilfældig måde uden at løse hele kapacitetstilpasningsudfordringen.

Hvis vi skal se ud i en fremtid med færre børn, vil det give mening, at vi allerede nu har en plan for hvert enkelt børnehus, så vi kan handle, hvis børnetallet fortsætter med at falde. Vi skal tage ansvar for, hvad der skal lukkes, og hvad der kan lægges sammen, og de børnehuse, vi har planer om at beholde, skal renoveres. Så i denne helhedsplan skal der også være en renoveringsplan og vedligeholdelse, så vi kan komme i mål med dette.

Vi skal have gode, sunde børnehuse. Vi skal bruge pengene på børnene og ikke på dyre bygninger.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »