Avisen rykker ned på gadeplan

0

Hornsherred Lokalavis flytter til nye lokaler i Skibby Bymidte nr. 18.

SKIBBY: – Til trods for, vi stadigvæk trykker den lokale avis uge efter uge, så må vi indrømme, at der bliver længere og længere mellem besøg på vores lille kontor over Matas i Skibby Bymidte, fortæller udgiver Patrick Holbek..

– I dag foregår 99 procent af annoncebookninger og redaktionelle indslag via telefon og på mail. Så da Skibby Aktive tilbød os husly, var det ikke svært at tage beslutningen.

– Vi har før haft åbent på kontoret onsdag mellem klokken 12 til 14. Det giver ikke rigtig mening for os mere. Men da døren i nr. 18 er åben, er man altid velkommen til at aflevere et læserbrev, en annonce eller måske en god historie skrevet på gammeldags papir.

– Vi sætter en lille postkasse op på kontoret med vores logo på, og her putter man det bare i. Den vil blive tømt hver uge, lover Patrick Holbek.

Hvis man vil i kontakt med annonceafdelingen, så ringer man blot til Patrick på tlf. 4058 4437 eller skriver til ham på patrick@hornsherredlokalavis.dk.

Og vil man i kontakt med redaktøren, så ringer man til Conny på tlf. 2162 9912 eller skriver til hende på conny@hornsherredlokalavis.dk.

Share.

About Author

Avatar photo