Akustisk aften i biografen

Akustisk aften i biografen

SKIBBY: Hornsrock Livemusik præsenterer deres første indendørs-koncert med fire lokale bands og musikere den 3. juni i Skibby Kino, fortæller Søren Sandbjerg fra Hornsrock.

– Det bliver en lørdag aften med god, akustisk musik for folk, der kan lide at lytte til musikken. Eller sagt på en anden måde: Musikken bliver ikke overdreven høj, da biografsalen egner sig dårligt til dét, sammenlignet med vores tidligere udendørs festivaler.

Skibby Kino lægger hus til koncerten og håber publikum også køber lidt i baren i løbet af aftenen, men derudover er der helt igennem tale om en Hornsrock-event.

For selv om Hornsrock afviklede sin sidste udendørs festival i 2022, så er folkene bag ikke færdige med at udbrede den lokale musik-kultur.

Aftenens program omfatter ”Rune & Søren”, ”Lasse”, ”Chesters Brick’s ’N No Locals” og ”Hjerterock”, der alle er lokalt funderede om end også har rødder viden om i Europa.

Bands og musikere

Rune & Søren er to af Hornsrocks bagmænd. De åbner koncerten med smukke toner fra Runes kraftfulde, rustne røst og harpe og Sørens sprøde guitar i klassiske rocknumre i akustisk udgave.

Lasse leverer et varmt og vedkommende stemningsfuldt gensyn med hans egne og kendte sange fra Hornsrock.

Chesters Bricks´n No Locals består af europæiske musikere, der er mødtes i en brændende kærlighed for beskidt bonderøvsblues. Det har ført dem ind i en selvopfunden genre ”Akustisk Redneck Folk Blues”.

Hjerterock er en lokal gruppe, der med akustisk spilleglædefortolker rock-klassikere.

Foto: Rune & Søren

Andre artikler fra denne uge