Åben Stald


Der er Fællesspisning og åben mikrofon i Rejsestalden
torsdag den 15. november fra klokken 17.30 til 19.30.

JÆGERSPRIS: Nu er der igen mulighed for at spise sammen i hyggelige rammer i Kulturhuset Rejsestalden.

 Tag venner, familie eller naboer med og spis sammen i et par timer. Eller kom alene. Måske møder man én bekendt eller får en ny ven. 

Alle er velkomne. Der skal medbringes en lille ret til buffeten og egne drikkevarer. Man kan også købe øl, vin, vand og varme drikke i Rejsestaldens Pop-up café.

Der er mulighed for at bidrage med lidt underholdning. Måske kan man synge, spille, har et band, vil læse et digt eller har andet, man gerne vil dele med en lille sluttet kreds. Rejsestalden tænder stearinlys, dækker bord og hygger omgæsterne. Aftenens værter er Kirsten og Anne-Grete fra Rejsestaldens frivillige team, Staldfolket, og Anja fra Rejsestalden. Arrangementet er primært for voksne, men teenagere er velkomne – også til at komme med indslag.

Når man tilmelder sig, skal man skrive, hvilken ret man medbringer, og om man har et indslag til den ”Åbne mikrofon”. 

Det koster ikke noget at deltage. Tilmelding via www.rejsestalden.frederikssund.dk

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »