Danseglæde og trompetspil

Danseglæde og trompetspil

SKIBBY: Brugerrådet i Skibby afviklede fredag ”Evergreens” som et frokostarrangement. 

For cirka halvandet år siden droppede man Birkums Dans, der fandt sted fire gange årligt som et eftermiddagsarrangement. I stedet har brugerrådet udvidet de to årlige evergreens aftenarrangementer med to evergreens frokostarrangementer, og det har vist sig at være en stor succes. 

Til fredagens arrangement var der 75 deltagere, der kunne glæde sig over god dansemusik med Torben Rønhorff Nielsen ved instrumenterne. Ikke mindst hans trompetspil var en fryd for øret, fortæller Jytte Løvhøj.

– Men, mad og drikke er nu heller ikke dårligt, og det falder også i rigtig god jord hos alle deltagerne. Så fremover vil vi fortsætte med disse fire evergreens arrangementer, hvoraf de to  aftener holdes i ”de lyse tider” dvs. maj/juni og august.

Også denne gang var der god stemning og danseglæde, så brugerrådet håber, at der også fremover vil møde rigtig mange op. Arrangementerne vil altid blive annonceret i Hornsherred Lokalavis.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »