40-års jubilæum og medalje

40-års jubilæum og medalje

SKIBBY: Fredag den 16. august var der blomster, taler og overrækkelse af medalje på Fjordlandsskolens tandklinik i Skibby. 

Anledningen var, at 1. klinikassistent, Tove Offersen, kunne fejre sit 40 års jubilæum ved Frederikssund Kommunes tandpleje, og i den anledning modtog hun Dronningens Fortjenstmedlaje.

Tove Offersen blev ansat på fuld tid i Skibby Kommunale Tandpleje d. 1. august, 1979. Hun var i mange år kommunens ”fluorskylnings-dame” med ugentlig gang på kommunens skoler. Tove Offersen har assisteret tandlæger, tandplejere, specialtandlæger og andre klinikassistenter samt varetaget egne opgaver med forebyggende tandpleje af alle aldersgrupper. Hun har også i en årrække haft ansvar for kontor og administration på Fjordlandsskolens tandklinik.

Kommunens borgere har således gennem 40 år haft glæde af Toves venlig, engagerede og behagelige facon.

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »