245 ville spille banko

245 ville spille banko
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SKULDELEV: Skuldelevhallen blev totalt løbet over ende med ikke mindre en 245 deltagere, da Multikulturforeningen Skuldelev-Selsø inviterede til banko.
– Sidste år var vi cirka 180 og havde sat borde og stole op til cirka 195. Men det væltede ind, så vi måtte både på skolen og i klubben for at skaffe nok. Gavebordet var overvældende, og rigtig mange familier fik reddet sig and og flæskesteg til julemenuen. Det var dejligt, at så mange unge og yngre mennesker også deltager. Det tyder godt for fremtiden i lokalsamfundet, fortæller Jørgen Christensen, der er medlem af bestyrelsen.
Multikulturgruppen står for mange musikalske arrangementer, som ikke nødvendigvis giver overskud. Herudover støtter man aktiviteter i sportklubben og Pontoppidan-ruten, Skuldelev Løbet og andre lokale aktiviteter.
– Det er bankospillet og det årlige loppemarked, der skaffer overskuddet til det. Så den store opbakning er virkelig kærkommen, fortæller Jørgen Christensen.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »