Skibby Aktive og Fibia stod klar

Skibby Aktive og Fibia stod klar

De første 85 husstande har allerede tilkendegivet, at de er interesseret i at få fibernet til Skibby og omegn. Målet er 675 tilmeldinger. Dermed er der et godt stykke vej endnu, men målet synes at være inden for rækkevidde.

Af Conny Probst

 

SKIBBY: I samarbejde med Skibby Aktive undersøger Fibia interessen for fibernet i området.
På valgdagen den 21. november holdt fiberbilen parkeret uden for Skibby Hallen, og Skibby Aktive var også på pletten.
– Det var en succes fra morgenstunden, fortæller Bjarne Nielsen fra Skibby Aktive.
– Mange vælgere tilvalgte Fibia på stedet, og endnu flere fik materiale med hjem.
Pt. har Fibia fået 85 tilmeldinger, fortæller FIbia’s Brian Guldborg. Han gør opmærksom på, at der bliver holdt yderligere tre orienteringsmøder i december og januar i Skibby Fritidscenter på Nyvej 7.
– Tirsdag den 5. december, klokken 19 til 20.30, onsdag den 10. januar klokken 19 til 20.30 og torsdag den 18. januar klokken 19 til 20.30.
På mødet kan man få svar på sine spørgsmål, se en fiberboks, så man kan beslutte, om fibernettet er noget for familien.
– Man kan også udfylde og aflevere sin tilmelding, som er med til at afgøre, om Fibias fibernet kommer til Skibby og omegn, fortæller han.

 

Aktive frivillige
I perioder var der lange køer uden for valgstedet. Det gav Skibby Aktive lejlighed til at fortælle om de mange udvalg af frivillige borgere, som arbejder for lokalområdet til at give dem, der ønskede det, en seddel i hånden, som erindrede om, at der skal tegnes medlemsskaber for at styrke Skibby Aktive
– Der er tilsyneladende mange glade og tilfredse borgere i området. Og store forventningerne til områdets positive udvikling, når vi får den nye bro, ny børneinstitution, ny stor Netto, en hel skov, fibernet og et nyt aktivt byråd med fokus på Skibby, siger Bjarne Nielsen.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »