228.690 kroner til ”Knæk Cancer” fra Fantastiske Hammerslag!

0

KULHUSE: Erik Christiansen, måske bedre kendt som ”Kræmmer Erik” fra Fantastiske Fund i Kulhuse, fik æren af at overbringe det indsamlede beløb fra TV serien ”Fantastiske Hammerslag” til Kræftens Bekæmpelse.

Overrækkelsen fandt sted lørdag under TV2`s show ”Knæk Cancer”, hvor Erik Christiansen blev spurgt, om han ville sidde i call centret, hvor seerne kunne ringe ind for at donere midler til det gode formål. 

Han sagde selvfølgelig straks ja til opgaven, da han syntes, det var noget, han burde. Blandt andet set i lyset af flere dødsfald i familien og vennekredsen, hvor årsagen var kræft. 

– Det er en sygdom, der rammer i flæng, og alle håber jo, at man en dag finder en måde, der kan helbrede os fra denne uhyggelige sygdom og det kræver mange penge, fortæller han.

Det samlede beløb på de fire timer, showet varede, ramte hele 139 millioner  kroner. 

Hvis man ikke nåede at donere midler til det gode formål i lørdags, er det aldrig for sent: Klik ind på cancer.dk.

Faktastiske hammerslag
Produktionsselskabet Pipeline, som Kræmmer Erik har arbejdet for, har valgt, at alle de penge, der blev genereret i udsendelserne ”Fantastiske Hammerslag”, skulle doneres til Kræftens Bekæmpelse. 

De nyeste 10 afsnit vises netop nu hver onsdag aften på TV2Fri, og her dyster Erik Christiansen mod forskellige eksperter og kendisser i en kamp om at finde de bedste loppefund m.m., der under en efterfølgende netauktion så kan genere flest penge.

Det samlede beløb fra udsendelserne resulterede i ikke mindre end 228.690 kroner.

Deltag i debatten
Share.

About Author