Fra døgnrapporterne

0

HORNSHERRED: Mistænkeligt forhold Skibby: Klokken 12.38 anmeldte en borger fra Skibby, at hun en halv time forinden havde set to personer gå rundt med et stort skilt skrevet på meget dårligt engelsk. De to udgav sig for at være fra en slags blindesamfund, hvortil de indsamlede underskrifter til fordel for døve og blinde børn. Anmelderen så flere personer skrive under og havde til sidst spurgt de to personer, om de havde tilladelse fra politiet, hvorefter de begge var løbet fra stedet og kørt væk i en grå bil, muligvis en VW Passat. 

Anmelderen var bekymret for, hvilke oplysninger de to personer havde fået ud af dem, der havde skrevet under. De to beskrives som: 

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30 år, 170 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 30 år, 170 cm, almindelig af bygning, med sort mellemlangt hår. 

Humanitær eftersøgning, Jægerspris
Klokken 19.10 indløb der anmeldelse om, at en 30-årig kvinde havde forladt sit hjem i Jægerspris i nedtrykt sindstilstand, og hendes pårørende var derfor bekymrede for hende. 

Der blev straks igangsat en humanitær eftersøgning med brug af blandt andet hundepatruljer og helikopter i området omkring Jægerspris skov og Roskilde Fjord. 

Omkring klokken 22.45 blev kvinden fundet i god behold, og eftersøgningen blev derfor indstillet.

Næsvej, Langtved, Kirke-Hyllinge
Klokken  12.32 fik politiet anmeldelse om, at en der drev en jolle uden personer i ved vandkanten ved Bramsnæs Vig.

 Begge årer lå i jollen, men ellers var der ikke efterladt nogen personlige ejendele i båden. Politiet undersøgte sagen, for at afklare om nogen havde været ude at sejle i jollen og kunne være forulykket. 

Det lykkedes politiet at få kontakt til ejeren, som kunne oplyse at jollen måtte have revet sig løs, da han ikke havde brugt den. Jollen blev sikret og politiet kunne fortsætte til andre opgaver.

Mand med truende adfærd i indkøbscenter, Frederikssund
Klokken 18.31 indløb der anmeldelse om, at en centervagt i Sillebroen tilbageholdt en mand, som havde haft en turende adfærd over for personalet i Kvickly, ligesom han også havde urineret op ad muren til centeret. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 28-årig mand fra Jægerspris, som blev anholdt. 

Det blev vurderet, at han grundet beruselse ikke kunne tage vare på sig selv, og han blev derfor taget med på stationen til opsyn.

Deltag i debatten
Share.

About Author