VisitFjordlandt film: Nomineret til verdens bedste turistfilm i 2020

0

FJORDLANDET: VisitFjordlandets stemningsfulde film “Let the saga begin” er fra 1. oktober  med i opløbet om at blive verdens bedste turistfilm i 2020. 

Frem til den 25. oktober har alle mulighed for at afgive deres personlige stemmen til filmen.

Det er den internationale turistfilmsfestival CIFFT i Wien (International Committee of Tourism Film Festivals) der har udvalgt 31 film fra hele verden. Og VisitFjordlandet er blevet udvalgt som den eneste nominerede fra Danmark til at være med i konkurrencen.

Alle kan stemme
En dygtig jury har således allerede udpeget de 31 bedste turistfilm, og nu skal vinderen findes på demokratisk vis, for konkurrencen foregår nemlig via afstemning frem til 25. oktober, hvorefter vinderen annonceres. 

Hvem, titlen skal gå til,  afgøres udelukkende af folket og man kan afgive sin stemme her: https://www.cifft.com/film/fjordlandet-let-the-saga-begin/

Direktør i VisitFjordlandet, Thomas Mahler, fortæller:

– Jeg er selvfølgelig super stolt over, at vores film er blevet nomineret og håber, at folk vil gå ind og stemme på den. Det er en superfed følelse, at VisitFjordlandet kan sætte Danmark på landkortet i konkurrencen. 

– Vi lægger rigtig meget arbejde i vores film og videoer, så det er dejligt med international anerkendelse og opmærksomhed og bare det, at blive nomineret er kæmpe stort.

fjordlandet vikingeskib
Deltag i debatten
Share.

About Author