Virksomheder kan booke møde med borgmesteren

Virksomheder kan booke møde med borgmesteren

LEJRE KOMMUNE: Lejre Kommune tilbyder en ny service til virksomheder: De kan invitere borgmester Carsten Rasmussen eller udvalgsformand Grethe Saabye på besøg. 

I efteråret gennemførte Lejre Kommune et ”serviceeftersyn” af kommunens tilbud til erhvervslivet. Og her var der flere virksomheder, som efterspurgte mere kommunikation. Det er ikke mindst det ønske, som ligger bag det nye tilbud om at book borgmesteren eller udvalgsformanden til et møde.

– Det kan handle om hvad som helst. Jeg kommer i forvejen meget rundt til virksomheder i kommunen. Det er altid en positiv oplevelse, og hver gang lærer jeg lidt nyt. Samtidig er møderne også en god lejlighed til at drøfte, om der er noget, der kan gøre livet lettere for virksomhederne. Derfor håber jeg, at mange vil benytte sig af den nye mulighed, fortæller Carsten Rasmussen.

Grethe Saabye, formand for Udvalget for Turisme & Erhverv, taler ofte med ledere og medarbejdere hos virksomheder i kommunen.

– Vi er faktisk begyndt at holde vores udvalgsmøder ude hos virksomhederne, og det er blevet godt modtaget. Det er svært at overvurdere betydningen af den gode dialog. I Lejre Kommune gør vi meget for, at det skal være let at drive virksomhed. Vi har for eksempel ingen byggesagsgebyrer eller dækningsafgift. Og hvis virksomhederne oplever, at noget alligevel er lidt bøvlet, vil vi meget gerne vide det.  Samtidig vil vi også gerne have virksomhedernes ønsker og ideer til den fremtidige udvikling. Så af alle de grunde inviterer vi nu til endnu mere dialog, fortæller hun.

Virksomheder kan booke et møde med Carsten Rasmussen eller Grethe Saabye på kommunens hjemmeside.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »