Vinterferiesjov på museet

Vinterferiesjov på museet

JÆGERSPRIS: Frederikssund Museum gentager successen fra sidste år og inviterer til opklaring af en ny mordgåde i skolernes vinterferie. Fra den 11. til 15. februar mellem klokken 10 og 14.

Denne gang er det besættelsesårenes drama, der danner rammen om historien. I år krydser sortbørshandel, frihedskamp og tyveri ind over hinanden i en kompliceret mordsag, der skal opklares i kølvandet på besættelsestiden.

Vi befinder os i februar 1946. En af de mest dramatiske perioder i nyere historie er netop overstået, nemlig den tyske besættelse af Danmark under Anden Verdenskrig. I besættelsesårenes kaos er der blevet begået et mord i Frederikssund-området, som endnu ikke er opklaret. Politiet er strandet i sagen og har brug for hjælp.

Ved indgangen tager kriminalkommisæren imod. Han udleverer politirapporten og orienterer om sagen. Herefter går selve opklaringsarbejdet i gang.

Hver familie laver sit eget opklaringsarbejde og her er samarbejde og holdånd helt afgørende. Det gælder nemlig om at holde øjne og ører åbne efter spor i sagen overalt, hvor man går. 

Undervejs er der mulighed for at møde nogle af de mistænkte og snakke med dem. 

Arrangementet er for hele familien, men henvender sig primært til børn i alderen 7 til 14 år og deres voksne. 

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »