Større lokaletilskud

Større lokaletilskud

Af Conny Probst

SKIBBY: SRV, Skibby Ride- og Voltigeklub, der holder til på Egholm Ridecenter, underskrev i december 2017 en ny kontrakt for leje af faciliteterne på ridecentret. 

Den nye lejeaftale betyder en stigning i udgifterne – og et større lokaletilskud end tidligere, som Folkeoplysningsudvalget har sagt ja til på deres seneste møde.

Det hidtidige lokaletilskud har været lavt. Foreningen har igennem flere år modtaget et tilskud på 21.000 kroner. Med godkendelse af den nye lejeaftale – og deraf ekstra lokaleudgifter – kan foreningen fremover modtage et tilskud på cirka 50.000 kroner årligt. 

Rideklubben har haft medlemsfremgang gennem de senere år. I 2014 havde SRV 112 medlemmer under 25 år. I 2018 var det steget til 154 medlemmer. 

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »