Vinder af fotokonkurrence fundet

0

I juli og august har Frederikssund Kommune holdt en fotokonkurrence. Nu er vinderbilledet kåret. 

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Fotokonkurrencen var sat i gang af Udvalget for By og Land, og derfor var det også udvalgets formand Hans Andersen (V), der kunne overrække præmien og hæderen til den heldige og dygtige fotograf. 

Vinderen er Malene Bloch-
Bjerringgaard fra Frederikssund. Sammen med billedet sendte hun denne lille fortælling: – Billedet er taget marts 2020, ved stranden for enden af vores vej. Vi er en familie på fire på vej på tur med vores sit-on-top kajakker. Vi elsker fjorden, som giver os mange naturoplevelser på alle årstider.

– Billedet er taget ved Marbæk Strand for enden af Plantagevej. Det er et sted, vi kommer rigtig meget, og der er mange, som går tur i området.

– Sidste år lavede vi en spørgeskemaundersøgelse, hvor vi spurgte folk, hvad de satte mest pris på ved Frederikssund Kommune. I år har vi så bedt borgerne om at vise de bedste steder i kommunen med billeder. Begge dele udspringer af, at vi er i gang med at lave en bosætningsstrategi for kommunen, der skal lokke de unge børnefamilier ud fra København, forklarer Hans Andersen.

Frederikssund Fotoklub har bistået Frederikssund Kommune med udvælgelsen af vinderbilledet.

I alt indkom der 52 billeder til konkurrencen. 

FOTOKONKURRENCE Bjarke Nielsen, industrielle rester, frederikssund
Vinderbilledet (002)
Deltag i debatten
Share.

About Author