Indsamling af skrald

0

SKIBBY: Medlemmer af udvalget “Vedligehold og Forskønnelse” under Skibby aktive for Fjordlandet deltager sammen med andre borgere fra Skibby og omegn i Danmarks Naturfredningsforenings årlige lands affaldsindsamling, som ikke kunne afvikles i foråret men blev rykket frem til lørdag den 19. september mellem klokken 10 til 14.

Alle mødes i Skibby Kino klokken 10 medbringende en snappertang og egne handsker. Der vil blive udleveret ruter, hvor der måske er henlagt affald gennem foråret og sommeren.

– Det ser faktisk ret godt ud i Skibby området, for her ligger ikke så meget affald, fordi nogle friske medlemmer af Danske Seniorer på deres ugentlige vandring har haft en snappertang og pose under armen med. Der er et rigtig fint stykke arbejde, de har de ydet, og det har kunnet ses hele sommeren, fortæller Peter Klarskov Jørgensen fra udvalget.

Derfor vil eventuel fremmødte med bil blive henvist til indfaldsvejene til Skibby og måske også i de små byer i gammel Skibby Kommune  for at opsamle affald der.

Skibby aktive for Fjordlandets erhvervsudvalg har tidligere givet tilsagn om opsamling af fyldte poser, så opsamlerne ikke behøver at tænke på, hvordan de fyldte poser kommer tilbage til Skibby Kino, hvor de samles bag Skibby Kino på parkerings pladsen ved Fogedgårdsvej.

Deltag i debatten
Share.

About Author