Venstre ved man ikke, hvor man har

Venstre ved man ikke, hvor man har

Læserbrev

Af Poul Erik Skov Christensen.

Gruppeformand S

Når Jørgen Bech går i pressen med dyb mistro overfor byrådets Planstrategi, så er det politisk profilering uden reelt indhold.

Dels har Jørgen Bech og resten af Venstre været med i en lang og involverende proces, også med beslutninger i byrådet i marts i år, hvor mange, mange ting er blevet drøftet og besluttet omkring fremtiden for hele Frederikssund Kommune.

Dels har Venstre med John S. Andersen og Morten Skovgaard, uden forbehold sagt ja til oplægget for Planstrategien på det sidste Økonomiudvalgsmøde efter diverse rettelser og tilføjelser blev imødekommet, og dels er der en bred og stor enighed i byrådet om, at vi skal udvikle hele kommunen med respekt for de små og større byers styrker og udfordringer.

Jeg kender ingen byrådspolitikere, der vil det modsatte.

Det giver derfor ikke mening, at Jørgen Bech nu forsøger sig med en fortælling om dem og os.

Om at byrådet ikke vil hverken de små eller store landsbyer. Om at byrådet ikke vil hele kommunen.

Det er i bund og grund en falsk historie, alene brugt for at skabe afsæt for sig selv i pressen.

Jørgen Bech, – samarbejde er vejen frem og ikke mistænkeliggørelse. I den forbindelse havde det måske været smart, hvis du havde sagt ja tak til borgmesterens forslag om, at en række forskellige bemærkninger kunne medtages i beslutningen, så Kommuneplanen både kunne få livrem og seler på i stedet for at lave falske historier i pressen. Men det ville du ikke.

Det er uskønt at se Venstre padle rundt og ikke stå ved deres ord fra den ene uge til den næste. Vi har i denne sag set et samlet Venstre inclusive deres kommende spidskandidat, løbe fra en politiske aftale i ØU, og desuden overbevise De Konservative samt DF om at gøre det samme. Helt utroligt at opleve!

Uenighed er et vilkår i politik, men det, der skaber resultater, er et troværdigt samarbejde.

Andre artikler fra denne uge

Cirkelrund sejr


Kultur- og havnebadet ved Tippen i Frederikssund åbner søndag 2. juni. Af journalist Tomas Skov FREDERIKSSUND KOMMUNE: Idéen om et

Læs mere »