Venslevhøkeren som kulturhus er en succes

Venslevhøkeren som kulturhus er en succes

Carsten Bruun skaber med sine farverige billeder sommerstemning i galleriet fra den 9. juli.

VENSLEV: Sommertiden bringer cykelturister, glade sommerhusgæster og andre, der vil nyde Hornsherreds natur. Det er årsagen til, at Høkerens kunstudvalg har valgt Carsten Bruun, som er lokal kunstner fra Østby, til at udstille i Høkerens nye galleri.

Carsten Bruun fylder galderiet med billeder fulde af lys, stærke farver, linjer og figurer som inspiration til alt det, vi skal få øje på ude i naturen. Det passer godt til en sommerudstilling hos Høkeren i Venslev, hvor gæsterne finder sandwichs og drikkevarer, som i ro og mag kan nydes på vej til Fjordstien, Hammerbakke eller andre skønne steder i det fredede område langs Isefjorden.

I Carsten Bruuns udstilling er der også små skulpturer, der bringer smilene frem. Det er Carstens mål at få tiden til at stå stille, bare et kort øjeblik, hvor man ser og nyder alt omkring sig.

Udstillingen med Frybjørg Kruse, som var galleriets første, der bragte Færøerne til Venslev, slutter søndag den 3. juli. Men hele sommeren – fra 9. juli til 7. august – kan man lade sig inspirere af Carsten Bruuns billeder.

Høkerens galleri har åbent 365 dage om året.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »