Velbesøgt julemarked

Velbesøgt julemarked

SÆBY: I weekenden havde man i Sæby den fornøjelse at byde velkommen til næsten 700 glade gæster til julehygge i landsbyfællesskabet. Det fortæller Pia Nielsen fra Sæby Bylaug.

– Det er altid en stor glæde at se så mange deltagere fra nær og fjern. De er alle med til at gøre julemarkedet til den dejlige tradition, det nu er blevet til.

– Siden vi startede med at holde julemarked i 2016, er der hvert år tilpasset og ændret på konceptet til der, hvor vi er i dag.

– Målet har hele tiden været at vise den specielle stemning og atmosfære, der er i vores meget aktive landsby, hvor man kender hinanden – hvis man vælger at deltage.

Der er omkring 25 frivillige på pladsen hele tiden samt dobbelt så mange der bidrager før og efter. Det er halvdelen af hele landsbyen, der er involverede i julemarkedet.

– Især er brækningen af et dyr og vores musiknisse samt gårdnissen og julehestene store succeser. Selvom der er meget meget mere at komme efter.

– At vi så samtidigt sørger for midler til at vedligeholde den fredede Gamle skole osv. er et ekstra plus.

– Så mange tak fra alle os til alle jer for endnu et dejligt julemarked i Sæby. Ses vi til næste år? Det er den 18 og 19 november 2023, fortæller Pia Nielsen.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »