Ugens klumme af Tom Lysgaard

0

Klummen er et fast indslag i Hornsherred Lokalavis, hvor vi har givet pennen fri til en gruppe mennesker, der har det til fælles, at de alle på den ene eller den anden måde er rodfæstet i Hornsherred. Det er avisens faste holdeplads for markante meninger og gode personhistorier, alle med udgangspunkt i ugens skribent, men først og fremmest med Horrensherred i centrum.

Klubmesterskaber og sammenhold

Formand Lars Ladegaard og turneringsleder Karsten Steensig havde planlagt en forrygende weekend event med de lokale klubmesterskaber i tennis i Jægerspris.

Min fornemste opgave var at købe morgenmaden ind til søndagens single kampe, og at være klar til at få spillet en masse kampe. Jeg har spillet tennis i flere år, og har ikke deltaget i klubmesterskaberne før. Optimistisk havde jeg meldt mig til både double rækkerne og single rækkerne. Det gik godt for min double, som gik helt til finalen, hvor vi dog blev klart besejret af et godt sammentømret par Henrik og Rita. De kunne køre hjem med et fornemt trofæ. Det var helt igennem en rigtig god weekend, med masser af sjove kommentarer, gode tenniskampe og et ualmindeligt godt sammenhold. Selv de skadede spillere mødte op og heppede med på kampene. De fleste deltagere var + 50, men også et par unge drenge havde meldt sig til turneringen. De kørte på med fuld kraft, og viste gode takter for fremtiden i klubben. De ældre spillere heriblandt vores aktive pensionister elsker at spille tennis, og de fortsætter med at give masser af liv i klubben. Om søndagen blev singlerækkerne spillet, og Kristian og Pelle røg i finalen. Det blev en velspillet kamp, hvor den unge Pelle trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Til næste år har vi allerede nu talt om at inddrage padeltennis i klubmesterskabet også, og her vil der være endnu flere tilmeldte. Det ser vi frem til.

Det er vigtigt, at vi bakker op om at støtte mange af vores aktive foreninger, som er med til at skabe sammenhold og glæde, og lige nu kører DGI en stor kampagne for at bevæge os noget mere og få endnu flere medborgere ud og røre sig. Tennis er bare en af mange, det er også fodbold, floorbal, bordtennis, gymnastik etc. Lad os alle hive fat i vores naboer og bekendte, og få dem med i fællesskabet i en klub.

Tom Lysgaard bosat Jægerspris
Foreningsaktiv Jægerspris underducks (Floorball)

samt Jægerspris tennis og padelklub.
Kredsbestyrelsemedlem Venstre Frederikssund/Halsnæs kredsen.
Medlem af Venstres EU udvalg Nordsjælland. 

 

Deltag i debatten
Share.

About Author