På to hjul for badmintonnen

0

Kirke Hyllinge Badminton fik alligevel holdt det årlige sponsorcykelløb, det var ellers ved at blive aflyst.

KIRKE HYLLINGE: Kirke Hyllinge Badminton ville for første gang i år, afholde cykelløbet i starten af juni, men som så meget andet, kom COVID 19 i vejen for at afholde cykelløbet.

I håb om, at situationen ville være en anden her i starten af september, kløede cykeludvalget på med at få arrangeret sponsorcykelløbet, men da forsamlingsforbuddet ikke blev ændret som håbet, måtte der udtænkes nyt i forhold til, hvordan cykelløbet så kunne afvikles.

Cykelløbet blev derfor lidt anderledes end de mangle tidligere år. 

Der var 31 cykelryttere, som både var spillere, forældre, trænere og venner af klubben. Og løbet gik i alt sin enkelthed  ud på at cykle så mange runder, man kan på en time.

Alle cykelryttere havde været ude og finde sponsorer, både fra firmaer og private. 

I alt blev der cyklet 87.281 kroner ind. Derudover var der inden løbet også solgt lodder, som indbragte 12.616 kroner. 

Da forsamlingen fik at vide, at der i alt var indsamlet 99.891 krroner, kom to af publikummerne og gav 200 kroner, så det samlet resultat blev på 100.091 kroner.

Af cykelryttere var det Susanne Karlsen, træner i Kirke Hyllinge Badminton, som havde flest sponsorer hele 30 kontrakter. Det var måske også med til at sikre, at Susanne kørte fleste penge ind: hele 13.460 kroner.

Lige efter kom Flemming Sørensen, forældre til Jacob som spiller badminton, han havde cyklet 12.153 kroner  ind.

Af ungdomsrytterne var det Tilde Haugbølle som kørte fleste penge; 3.445 kroner.

I år var der to personer, som fulgtes ad, og fik kørt flest omgange. Hele 44 runder fik Morten Klein og Dan Pedersen cyklet på en time.

Deltag i debatten
Share.

About Author