Tilskuerrekord på Jægerspris Stadion

HORNSHERRED: Lørdag den 23. april var der lokalderby i Hornsherred. Denne gang var det Jægerspris, som lagde græs til lokalopgør i serie 3 mellem FC Hornsherred og FC Dalby.

395 personer var mødt op på den solbeskinnede dag – og til tilskuerrekord på Jægerspris stadion.

Efter 22 min kom FC Hornherred foran med 1-0 på et mål af Mikkel Song, direkte på frispark. Der skulle kun gå seks minutter, inden Mikkel Song steg til vejrs og nikkede bolden i mål til 2-0.

I 2 halvleg startede Dalby IF i fuld fart og fik reduceret til 2-1 på et mål af Viktor Bøgh Jensen. Derefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, og efter 73 minutter fuldendte Mikkel Song – der ikke uventet blev kampens spiller – med en flot solotur fra midten af banen.

– Det var en fantastisk dag i Jægerspris med et kæmpe set up, arrangeret af de frivillige kræfter i FC Hornsherred. Vi har aldrig oplevet noget lignede i vores snart mange år som trænere, fortæller de to FC Hornsherred trænerne Klaus og Lars