Tilskud til Pinsevandring

Tilskud til Pinsevandring

JÆGERSPRIS: Kulturhuset Rejsestalden har søgt kulturpuljen – og fået ja fra Job, erhverv og kultur til et tilskud på 10.420 kroner til afholdelse af Pinsevandring den 5. og 6. juni 2022.

Aktiviteten afvikles i samarbejde med lokale foreninger, initiativer og professionelle aktører, der står for aktiviteter i området, herunder Visit Fjordlandet, Nationalparken, Spejdergruppen Ræven Skibby Trop og Flok samt Skibby Aktive for Fjordlandet.

Det forventes, at der vil deltage 88 betalende vandrere til den guidede tur og kørsel med shuttlebus. Alle borgere i Frederikssund Kommune har mulighed for at gå ad den planlagte rute og de dertil oprettede aktiviteter – dog uden den guidede tur og kørsel med shuttlebus, der kun er for betalende vandrere.

Kulturhuset Rejsestalden står for planlægningen af Pinsevandringen og havde søgt om tilskud til Naturekspressen, shuttle til guidede ture, annonce samt eventuelle uforudsete udgifter.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »