Til verdens ende

Til verdens ende
Holger Olsen og Vivienne rejser sammen til hans beskedne hjem i en lille flække i Nevada, hvor de starter et liv sammen.

SKIBBY: Viggo Mortensen har både instrueret og spiller en af de bærende roller i ”Til verdens ende”, som Skibby Kino viser 3.-4. og 8.-9. juli kl. 19.30.

Det er et kærlighedsdrama i det vestlige USA i 1860’erne, hvor den egenrådige Vivienne indleder et forhold til den danske immigrant Holger Olsen. De rejser sammen til hans beskedne hjem i en lille flække i Nevada, hvor de starter et liv sammen. Men borgerkrigen skiller dem ad, og Vivienne må klare sig selv i deres nye hjemby, som kontrolleres af korrupte politikere og skrupelløse individer.

Filmen er et portræt af en moderne og selvstændig kvinde, der er fast besluttet på at forsvare sig selv i en uforsonlig verden domineret af hensynsløse mænd. Vivienne spilles af den uforlignelige Vicky Krieps.
Filmen er tilladt for børn over 15 år.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »