Lokal sladder i biografen

Lokal sladder i biografen
Da Little Hamptons borgere begynder at få små, modbydelige breve, falder mistanken straks på den viltre Rose.søndag 16. juni kl. 13-15.

SKIBBY: Skibby Kino viser gennem juli to film om dagen mandag-torsdag, nemlig en børne-/ungdomsfilm kl. 15.30 og en voksen-film kl. 19.30.

Biografen holder altså lukket fredag-søndag gennem måneden.

Filmen ”Wicked Little Letters” bliver vist 1. -2. og 10.-11. juli kl. 19.30. Den foregår i landsbyen Little Hampton, hvor indbyggerne – inklusiv den meget konservative Edith – ud af det blå begynder at modtage små, modbydelige breve med posten.

Brevene er skandaløse og i et sprog, som selv den værste havnearbejder ville modsætte sig. Et sprogbrug som imidlertid sagtens kunne tillægges den viltre Rose. Men er det nu også hende, der står bag?

Sladderen løber stærkt i den lille by, men da Rose pludselig risikerer at miste forældreretten over sin lille datter, beslutter en gruppe kvinder sig for at opklare mysteriet om afsenderen bag de mystiske breve.

Filmen er tilladt for børn over 11 år.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »