Svømmehallen åbner medio august

0

FREDERIKSSUND: Lørdag den 15. august bliver en festlig dag i Frederikssund Kommune. Det er nemlig dagen, hvor den nye svømmehal bliver indviet.

Indvielsen af svømmehallen er det første store skridt i den helhedsplan for Idrætsbyen, der skal fremtidssikre idrætsfaciliteterne i kommunen. – Jeg ser meget frem til at indvie den nye svømmehal. Det er en utrolig flot bygning i fantastiske omgivelser, og det glæder mig, at borgerne i Frederikssund Kommune snart kan opleve de mange spændende faciliteter, svømmehallen byder på, fortæller borgmester John Schmidt Andersen. Kommunen modtager svømmehallen den 30. juni fra GVL Entreprise, der har stået for byggeriet. 

Herefter kan kommunens medarbejdere fra Frederikssund Idrætsanlæg påbegynde arbejdet med at klargøre svømmehallen til publikum.

Blandt andet skal det tekniske personale forberede og sikre styring af vandbehandling og ventilation. Desuden skal livreddere indarbejde nye runder for livredningsvagter samt øve livredning i bassinets dybe ende på 3,80 meter.

Sundhedsugen
Efter den officielle indvielse bliver der mulighed for at hoppe en tur i et af bassinerne eller tage en tur på rutsjebanen.

Åbningen af svømmehallen er samtidig startskuddet til Sundhedsugen, der med forskellige arrangementer og aktiviteter løber af stablen fra lørdag den   15. til lørdag den 22. august.

Udvidet åbningstid
Med en udsigt over Sillebro Ådal fra bassinerne, kommer svømmehallen til at tilbyde et stort udbud af aktivitetsmuligheder: morgensvømning, legebassiner for børn, handikapundervisning i varmtvandsbassin, pensionistsvømning, wellnessoplevelser, konkurrencesvømning og meget mere.

Svømmehallen får træningsbassin med ti baner, modstrømsbassin til elitesvømning og genoptræningsforløb, to varmtvandsbassiner, wellnessområde med tre forskellige saunaer og en stor vandrutsjebane.

Det nye 25 x 25 meter svømmebassin er en kapacitetsudvidelse på næsten 60% i forhold til den nuværende svømmehal. Det vil betyde, at der kan være åben for offentligheden samtidig med at der er foreningssvømning.

Den offentlige åbningstid udvides fra 36 til 47 timer om ugen. 

Der vil være fuld offentlig adgang til alle faciliteter tirsdag samt torsdag til søndag.

 Mandag og onsdag vil der være adgang for motionssvømning i 25 meter bassinet, imens foreningerne får adgang til varmtvandsfaciliteterne.

Deltag i debatten
Share.

About Author