Ældre Sagen oplever stabil fremgang

0

SKIBBY: Omkring 60 medlemmer var mødt op til årsmødet i Ældre Sagen Skibby på Produktionsskolen – med efterfølgende spisning og dans til Kim Nielsens musik. 

Formanden Kirsten Nørskov startede sin beretning med at takke alle de frivillige for det store arbejde, de gør. 

– Det har også i år været et meget travlt år. Vi har startet aktiviteter for demente og deres pårørende og motionsvenner, som ændrer navn til stolemotion i eget hjem. 

Bankospillet er populært med 80 – 100 deltagere pr. gang og mandeholdet på Skibbyhøj er fuldtegnet. Let motion M/K er godt besøgt med omkring 35 deltagere, der fylder hele salen. 

Bowling spilles i Holbæk med 45 tilmeldte, der er tre Linedancer hold, en madklub med cirka 24 pr. gang , et engelsk hold med venteliste, seniorbio er fortsat en succes, litteraturkreds med to hold og it-cafe med 8 – 10 besøgende pr. gang. På Nordhøj er der to aktiviteter. 

– Vi har cykelpiloter, der henter brugerne i eget hjem, besøgsven med hund, tryghedsopkald, bisidderordning, den hjælpende hånd til små praktiske  reparationer og 13 besøgsvenner.

Der arrangeres tripture hver måned og teaterture efter behov samt et par rejser over flere dage sammen med Jægerspris. 

– Vi har et godt samarbejde med Brugerrådet, Danske Seniorer og Skibby Bibliotek om fælles aktiviteter, fortalte Kirsten Nørskov.

Elsebeth Jensen og Frede Vittrup Christensen var på valg. Førstnævnte ønsked eikke genvalg, ind kom i stedet Benny Andersen.

Der var 10 års nåle til Aase Christensen, Else Flensted,   Gitte Svendsen og Erna Hjulmand. 

Deltag i debatten
Share.

About Author