En god snak kan lindre ensomheden

0

HORNSHERRED: – Jeg  forestiller mig, at der er nogen, som har brug for en snak i disse tider, lyder det fra Ninette Etty Dadiah fra Kulhuse. Hun tilbyder, at ensomme kan ringe til hende.  

– De kan ringe mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem klokken 12 til 14. Samtalen varer maksimum en halv time, for at jeg kan nå flest. Og man betaler kun   det, man kan, for samtaletiden

  Ensomhed er det, der rører mig, når jeg tænker på, hvad konsekvenserne er af de restriktioner, vi oplever i disse dage med Corona virussen, fortæller Ninette, der selv har prøvet at føle sig ensom. 

Livserfaring er mit stærkeste kursusbevis. Min mor havde et misbrug med alkohol og piller. Hun forsøgte selvmord og boede på plejehjem i 20 år. Jeg har taget mig af min mormor, indtil hun døde 103 år gammel. Jeg har selv forsøgt selvmord og været indlagt på psykiatrisk, da håbet om at blive mor ikke lykkedes.

– Nu er jeg stærkere end nogensinde før i mit liv. Og jeg tror på håbet. Jeg tror på, at lige meget, hvordan du har det, så er det en overgang, og det bliver godt igen. 

– Ring til mig 2674 5730, så får vi en sludder. Intet er for småt, intet er for stort. 

Deltag i debatten
Share.

About Author