Strik i Bibliotekshaven

Strik i Bibliotekshaven
Strikkecafeen på Skibby Bibliotek fejrer International Strikkedag i Bibliotekshaven på Nyvej lørdag 8. juni kl. 10-14.

SKIBBY: Lørdag 8. juni er det International Strikkedag og Strikkecafeen på Skibby Bibliotek fejrer dagen med strik og hygge i Bibliotekshaven på Nyvej.

Har du ikke prøvet at strikke før, har du mulighed for at få hjælp til at komme i gang.

Kom og strik i Bibliotekshaven på Nyvej lørdag 8. juni kl. 10-14.

Det eneste du skal gøre er at medbringe dit strikketøj og godt humør. Der vil være kaffe, te og lidt kage. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

I tilfælde af dårligt vejr vil arrangementet foregå inden for på Skibby Bibliotek. I år vil deltagerne i Strikkecafeen sætte fokus på hvordan man strikker en karklud.

Start med en klud

En strikket karklud i bomuld er et klimavenligt alternativ til de mikrofiberklude, som sælges i supermarkederne. En karklud er således et godt sted at starte, hvis man ikke har prøvet at strikke før.

International Strikkedag, også kaldet World Wide Knit in Public Day, foregår den anden lørdag i juni hvert år. Det er en verdensomspændende begivenhed, som har til formål at sprede glæden ved at strikke.

Lokal strikkeklub

Du kan også blive en del af en strikkeklub i Skibby. Strikkecaféen på Skibby Bibliotek mødes hver onsdag kl. 19-21. Alle er velkomne til at deltage, det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding.

Du kan både møde Ghita fra Ghitas Garn og Susanne fra Valnøddegården.

/TS

Andre artikler fra denne uge