Sommervejret gav trafikrekord på Kronprinsesse Marys Bro

0

Fredag den 4. juni blev sat dagsrekord med mere end 5.100 køretøjer, og ugerekord med et gennemsnit på cirka 4.300 køretøjer per dag i uge 22. 

FJORDFORBINDELSEN: Trafikken over Kronprinsesse Marys Bro har i maj og juni indtil videre overgået alle tidligere perioder siden broens åbning i september 2019, fortæller Fjordforbindelsen på sin hjemmeside.

Selvom det meste af maj måned ikke bød på det bedste vejr, så har det ikke afholdt trafikanterne fra at tage på tur over fjorden. Og siden det gode sommervejr ankom i slutningen af maj og er fortsat ind i juni, har der været en tydelig øgning i trafikken over broen.

I uge 22, fra den 31. maj til den 6. juni, passerede der i gennemsnit cirka 4.300 køretøjer per dag. Den tidligere gennemsnitlige rekord var i uge 33 i august 2020, hvor mere end 3.800 køretøjer dagligt tog turen over Kronprinsesse Marys Bro.

Ny dagsrekord i juni
Særligt op til weekenden i uge 22 var der mange på broen, da mere end 5.100 trafikanter tog turen over broen fredag den 4. juni, og der blev dermed sat ny dagsrekord. 

Den tidligere dagsrekord var fra torsdag den 29. april, dagen før store bededag, hvor 4.964 køretøjer passerede broen. 

Generelt har de største trafikdage været op til weekender og helligdage de seneste måneder, og otte ud af de 10 mest trafikerede dage i broforbindelsens historie har været inden for den seneste halvanden måned.

Størstedelen af trafikstigningen på de mest trafikerede dage i 2021 har bestået af personbiler.

Deltag i debatten
Share.

About Author