Skibby juler med kugler

Skibby juler med kugler

I år står Skibby Aktive for Fjordlandet sammen om at spare på strømmen, og derfor fejres Jul i Skibby med røde kugler.

SKIBBY: Det kræver et stort arbejde at klargøre 6.000 røde julekugler. Men foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet har valgt, at det er intet mindre, som skal pryde Skibby i år.

– Julelysene i Skibby plejer at være noget ganske særligt og bringer en magisk stemning over byen. Grundet energikrisen har vi dog valgt, at Skibbys mange julelys ikke kommer op, da det er tid til at vise samfundssind, siger Jørgen Christensen.

– På trods af alt der sker omkring os i verden, ønsker vi stadig at bringe en dejlig og hyggelig julestemning til Skibby.

– Derfor har vi valgt at jule med kugler i år. Det kræver et meget større arbejde af os frivillige. Men Skibby fortjener julestemningen.

Foreningen samarbejder med en række lokale foreninger. Blandt andet har Skibby Ride- og Voltigeklub hjulpet med klargøringen af hele 3.800 julekugler.

Træet tændes

Ud over de røde julekugler, vil det store juletræ i Bymidten stadig få lys på og vil være tændt i tidsrummet mellem klokken 17 og 22.

Juletræet bliver tændt af julemanden fredag den 18. november klokken 16.30.

Der er dømt julestemning mellem klokken 15 og 17.30. Her vil Skibby Ride- og Voltigeklub også deltage ved et juleoptog gennem byen, hvor de stopper og synger ved plejehjemmet.

Herefter bringer de julemanden op til juletræet i Bymidten.

Skibby

Andre artikler fra denne uge