Årets julegave kommer til Skibby

Årets julegave kommer til Skibby

Onsdag d. 12. april 2023 kommer Cirkus Arena, nordens største cirkus, til Skibby.

SKIBBY: Det er foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet, der har overbevist nordens største cirkus om, at de skal starte årets turné i Skibby.

Cirkus Arena har tidligere været i Skibby og oplevet en sæsonstart med et fuldt telt, der sydede af forventning til aftens forestilling.

Det satser de på at opleve igen, og Skibby Aktive forventer at der bliver en cirkusfest med fyldt telt.

– Vi glæder os til at byde velkommen til Cirkus Arena og er sikre på det bliver en kæmpe oplevelse. Vi er godt i gang med salg af billetter, for vores mål er at fylde cirkusteltet. Det betyder, at vi skal have besat 1293 sæder, fortæller formand Morten Kremmer.

– Allerede nu oplever vi en stor interesse og god opbakning fra erhvervslivet lokalt. Så vi er ikke i tvivl om, at vi kommer til at stå med et fyldt telt.

Bubber og Berthelsen

Det bliver Bubber og Julie Berthelsen, som byder velkommen til showet. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede artister.

Foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet tror på, at forestillingen kunne blive årets julegave; en oplevelse, der kan deles.

Derfor har de igangsat en julekampagne, hvor man kan købe cirkusbilletter til en god rabat – fem billetter til 995 kroner.

Praktisk

Cirkus Arenas forestilling foregår onsdag den 12. april fra klokken 17 til 19.30.

Adresse: HC vej 1, Venslev.

Billetterne kan købes på www.billet.visitfjordlandet.dk.

Skibby

Andre artikler fra denne uge