Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land Ansætter fælles projektkoordinator

0

FJORDLANDET: Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land har indgået nyt samarbejde og har i fællesskab ansat Mia Steiness som projektkoordinator. 

Mia Steiness ansættes i en 25 timers stilling og med arbejdssted hos Skibby Aktive for Fjordlandet samt på Selsø Slot. 

Hun er ansat til, at medvirke til udviklingen af nye oplevelsesmulighederne på Hornsherred og i Nationalparkens nordlige del. 

Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalparken har en fælles vision for udvikling af områdets oplevelsesmuligheder og finder det naturligt at styrke samarbejdet gennem en fælles projektkoordinator. 

Mia Steiness har med uddannelse inden for turisme og oplevelsesøkonomi netop den baggrund, der er behov for til at understøtte alt det frivillige arbejde. 

Hun er 29 år, har bopæl i Roskilde og har allerede stor erfaring og kendskab til Hornsherred via ansættelse i VisitFjordlandet. Så der er basis for en flyvende start.

Flere resourcer
– Vi har med ansættelsen af Mia Steiness fundet den nye medarbejder, der skal sikre kommunikation og samarbejde i Skibby Aktive for Fjordlandet, fortæller formand  for Skibby Aktive for Fjordlandet Morten Kremmer. 

– Hun bliver en central person i at koordinere alle vores frivillige og de mange forskellige aktiviteter i foreningen. Og vi er glade for, at vi har kunnet udvikle vores samarbejde med Nationalparken helt der hen, hvor vi får en fælles medarbejder til udviklingen af oplevelserne på Hornsherred.

– For os er det en del af vores satsning på udviklingen af nationalparken mod nord, hvor vi ser Selsø-området og ikke mindst Selsø Slot som en vigtig port. Og sammen med vores nye udviklingskonsulent Sofie Myschetzky, som også får base på Selsø Slot, får vi nu betydelige flere ressourcer til denne fælles udvikling med Skibby Aktive for Fjordlandet”, udtaler nationalparkchef Anders Bülow. 

Mia Steiness tiltræder 1. august.

Deltag i debatten
Share.

About Author