Sidesporets mange koncerter

Sidesporets mange koncerter

HOLBÆK: 30 frivillige personer har igennem snart 25 år arrangerer musik i regi af Fonden Sidesporet. De sørger for, at der både bliver spillet pop, rock og folk – og at der er dansearrangementer for voksne.

Koncerterne afvikles enten på kælderscenen under Hotel Sidesporet på Ahlgade 1 B eller rundt om hjørnet i Rotationen, Ahlgade 1C, hvor der er mere plads foran scenen. 

Til alle koncerter kan der tilkøbes en to-retters menu.

Den 15. november kigger  Stig Rossen og Vennerne forbi Rotationen. Bandet  har eksisteret siden januar 2011 og spillet landet rundt med de populære sange fra Bamses Venner’s sangskat.

Nu kan man komme helt tæt på og opleve sangene i en akustisk version krydret med små historier fra tiden med Bamses Venner og Stig Rossen’s relationer til sangene. Den 9. december gæster Søs Fenger Sidesporet med en julekoncert krydret med egne sange Man kan blandt andet høre – og synge med på – Have Yourself a Merry Little Christmas, En rose så jeg skyde, Sidste time og Holder øje med dig. Til den akustiske og intime koncert optræder Søs Fenger med  guitar og sang, Jonas Krag ligeledes med guitar, Fredrik Damsgaard spiller på bas og Steen Rasmussen på key-
board.

Til januar er der et dansearrangement med Billy Cross, der indtager scenen med et misundelsesvækkende repertoire bestående af  nye sange, highlights fra fire solo-cd’er, klassikere fra Delta Cross Band og ikke mindst flere afstikkere til hjemlandet USA’s klassiske rocksange.

De følgende måneder kan man blandt andet opleve Esther Brohus, Leif Sylvester, Dodo, Anne Linnet, Kilkennys og Anders Blichfeldt.

Andre artikler fra denne uge