Rema 1000 har første åbningsdag på torsdag

Rema 1000 har første åbningsdag på torsdag
Der arbejdes på højtryk for at få alle varer på plads.

SKIBBY: Nu er der ikke lang tid til, at Rema 1000 på Hovedgaden 1B åbner. Det sker torsdag den 30. november klokken otte.

– Jeg tror, I bliver lagt ned af kunder”, spår en af følgerne på den hjemmeside, som Rema 1000 i Skibby oprettede i midten af oktober – og som allerede har over tusind følgere.

Købmand Brian Christensen og hans team ser da også med spænding frem til at vise kunderne den nye butik.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at drive Rema 1000 i Skibby. Jeg sætter en ære i at have en butik, hvor både kunder og medarbejdere er glade for at være.

– Derudover ser jeg frem til at få en masse gode snakke med kunderne i butikken. Jeg synes, det er en stor del af at være den lokale købmand i området, fortæller Brian Christensen.

Brian Christensen er 45 år og bosat i Svinninge sammen med Liv Andersen (som bliver souschef i butikken).

Brian Christensen har arbejdet i detailbranchen næsten hele sit liv, både som souschef, butikschef og distriktschef.

Liv Andersen startede sin detailkarriere som elev og har derefter arbejdet sig op til souschef og butikschef i andre kæder. I 2020 startede hun i Rema 1000.

– For mig er Rema 1000 ikke bare et arbejde, men en livsstil. Jeg elsker den travle hverdag. I Rema 1000 er kunden vores øverste chef, og det gør jeg mit ypperste for at efterleve hver eneste dag.

– Det håber jeg, at jeg kan være med til at formidle videre til vores fantastiske team, som jeg glæder mig til at åbne butikken sammen med, fortæller souschefen.

Julesokker

December nærmer sig, og købmanden opfordrer til, at man kommer ned og hænger sit barns julesok op i butikken – med navn på.

– Julemanden har lovet at komme med godter og andre gode sager til børnenes julesokker, hver fredag før advent – hvis man har været rigtig sød, fortæller Brian Christensen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »