Rådgivningshus åbner i Frederikssund

Rådgivningshus åbner i Frederikssund

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Den 1. februar slår kommunens nye Rådgivningshus dørene op på Kilde Allé 7 i Frederikssund. Rådgivningshuset tilbyder borgere med forskellige udfordringer en hurtig og forebyggende indsats, som gør dem i stand til at kunne klare sig selv.

I Rådgivningshuset kan borgere med fysiske, psykiske og sociale problemstillinger og deres pårørende møde medarbejdere fra Frederikssund Kommune og hurtigt få råd, vejledning og støtte.

Medarbejderne vil sammen med borgeren tage udgangspunkt i borgerens liv og de udfordringer borgeren oplever og finde løsningsmuligheder uden tunge procedurer og lange ventetider.

Hurtig afklaring
Formålet med Rådgivningshuset er at forebygge borgernes problemstillinger inden de vokser sig større og understøtte, at borgerne kan klare sig selv, fortæller formand for Social- og Sundhedsudvalget Susanne Bettina Jørgensen.

– Borgerne skal opleve hurtig afklaring af deres udfordringer, og de skal opleve at få rådgivning, vejledning og støtte, der virker, 

Rådgivningshuset kan hjælpe borgere over 18 år med forskellige typer af udfordringer. Blandt andet psykiske og fysiske udfordringer, afhængighed af alkohol eller stoffer og andre udfordringer med at få hverdagen til at hænge sammen.

Ud over rådgivning og vejledning har medarbejderne i Rådgivningshuset mulighed for at henvise til kortere gruppeforløb eller individuelle netværksforløb.

Borgere, der skulle have brug for rådgivning og vejledning, kan møde op i Rådgivningshuset i åbningstiden uden at aftale et møde inden. 

Der bliver holdt officiel åbning den 7. februar klokken 13 til 14, hvor der vil være åbent hus.

Andre artikler fra denne uge