Prisfest i Møllegaardshallen

Prisfest i Møllegaardshallen

Tirsdag aften overrakte formanden for Folkeoplysningsudvalget årets idræts-, fritids- og lederpris. Sidstnævnte gik til en sejler.

Af Conny Probst

JÆGERSPRIS: Musikskolens band Shuffled Cards sørgede for den musikalske underholdning af de 300 deltagere, da Frederikssund Kommune holdt idræts- og lederprisfest i Møllegaards-hallen.
Jægerspris Underducks Floorball Klub viste gæsterne, hvad man kan bruge stave og en plastikbold med huller til.
Der er mere end 20.000 aktive og medlemmer i for-skellige idrætsforeninger i kommunen.
Årets Lederpris på 5.000 kroner gik til Christian Sparre Hangel fra Frederikssund Sejlklub og Juniorsejlsportscentret.
”Han har været leder af Frederikssund Juniorsejlcenter siden 2005 og er en inspiration for de unge. Der er ingen tvivl om, at de unge står sammen, blandt andet fordi Christian ser mulighederne i den enkelte. Vores Juniorsejlcenter er for tredje gang blevet kåret som ungdomsvenlig klub af Dansk Sejlunion”, havde klubbens formand, Lotte Moselund blandt andet skrevet i sin indstilling.
Årets Idrætspris på 15.000 kroner gik til Frederikssund Oaks seniorer for deres oprykning til landet bedste række i amerikansk fodbold.
Årets Fritidspris på 15.000 kroner blev overrakt til De Grønne Pigespejdere i Frederikssund for deres aktive indsats over flere år med at få piger med flygtningebaggrund integreret i spejdergruppen.
Det var Anne Sofie Uhrskov, formand for Folkeoplysningsudvalget, der uddelte priserne.
Herudover havde i alt 142 udøvere gjort sig fortjent til en anerkendelse, fordi de enten havde vundet guld, sølv eller bronze ved internationale eller danske mesterskaber eller havde vundet guld ved landsdelsmesterskaber eller sjællandske mesterskaber.
Alle fotos: Steen Westh

 

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »