Politiet tog peberspray i brug

Politiet tog peberspray i brug

HORNSHERRED: Klokken 02.20 besluttede en patrulje fra Midt- og Vetssjællands Politi at henvende sig til fire mænd, der netop havde forladt området ved en tankstation på Landevejen i Kirke-Sonnerup, for en rutinemæssig kontrol af deres færden i området på dette tidspunkt af døgnet.

De fire blev identificeret som fire mænd i alderen 25, 26, 26 og 38 år fra Holbæk Kommune. Og da de alle var påvirkede af enten euforiserende stoffer eller alkohol, kontrollerede politiet dem nærmere for besiddelse af eventuelle ulovlige stoffer.

Ved kontrollen blev den ene 26-årige fra Tølløse fundet i besiddelse af godt 17 gram hash og 0,2 gram kokain, som blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den kontrol blev den 26-årige efterfølgende så sur over, at han i de andre tilstedeværendes påhør begyndte at kalde politiet for diverse nedladende ting. Da han så ikke ville fjerne sig fra området for at få skabt ro igen, måtte politiet frihedsberøve ham i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ved frihedsberøvelsen var den 26-årige så opfarende og truende, at politiet måtte bruge peberspray for at pacificere ham inden transporten til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn tilbragte nogle timer til afrusning frem til tirsdag morgen, hvor han blev løsladt.

Den 26-årige kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet i anledning af de to sigtelser. De tre øvrige mænd ikke blev sigtet for noget i forbindelse med politiets kontrol af dem.

Ulovlig knallert

En 16-årig ung mand fra Skibby blev klokken 8.04 sigtet for at føre sin lille knallert på Selsøvej i Skibby, selvom den ikke var lovlig, idet der var foretaget konstruktive ændringer af den typegodkendte motor.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »