Petanque i Sønderby

Petanque i Sønderby

SØNDERBY: Søndag den 10. juni blev der afholdt Petanque Hornsherreddyst i Sønderby. Det er ottende gang, at dysten afholdes. Der er 12 hold med i turneringen, der løber over fem runder. Der er een spiller med fra hver by Ferslev, Østby og Sønderby på hvert hold. Det er således en ren hyggeturnering, hvor det, ud over petanquen også gælder om at mødes og hygge på tværs af klubberne.
Det gode vejr trak også en del tilskuere til arrangementet der startede med morgenmad i det fri ved gadekæret. I frokostpausen blev der grillet eller nydt medbragt mad.
Førstepladsen blev vundet af: Hans fra Ferslev, Marianne fra Østby og Sally fra Sønderby. Andenpladsen blev vundet af: Birte fra Ferslev, Carsten fra Østby og Kjeld fra Sønderby.
Trediepladsen blev vundet af Bente fra Ferslev, Kirsten fra Østby og Jytte fra Sønderby.
Spillerne vandt efter placering 3, og 1 flaske rødvin.Foto: Erik Kamper

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »