På lørdag: Mode- og livsstilsmesse

På lørdag: Mode- og livsstilsmesse

Af Conny Probst

SKIBBY: Der bliver noget for enhver smag, når en lang række erhvervsdrivende lørdag den 21. april mellem klokken 14:00 og 16:00 indtager Visionscentret i Bymidten og inviterer byens og omegnens borgere til at se, smage og høre om tidens trend.
Det er Skibby Aktive, der har taget initiativet, fortæller en af de mange udstillere og tovholdere, Lotte Steman fra New Tweed.
– Det er et nyt til tag. Vi har holdt modeshow før. Denne gang gør vi det lidt bredere; det bliver en messe med mode, personlig pleje og de ting, vi omgiver os med og foretager os i vores fritid. Alt, hvad der rører sig inden for mode, tøj, briller, personlig pleje, wellness, livsstil, fritid og indretning.
– Deltagerne får en stand hver, og vi sørger for en rød løber i midten til de lokale mannequiner.
Med en velkomstdrink i hånden kan messegæsterne gå rundt og se, hvad udstillerne har at byde på.
Der er også mulighed for at vinde en af de mange gaver, som udstillerne har sponseret.
Billetter til messen koster 50 kroner og kan købes hos Imerco, New Tweed og Tøjeksperten.

Bemærk, at der i den trykte udgave af avisen står søndag den 21. april. Der skulle – som i artiklen her på hjemmesiden – stå lørdag den 21. april. Vi beklager fejlen.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »