Over 1.700 skolebørn med i cykelkonkurrence

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Otte klasser med i alt 1.712 elever fra syv forskellige skoler i Frederikssund Kommune deltager lige nu i “Alle Børn Cykler”, hvor danske skoleelever over hele landet dyster om flest dage på cyklen.

Vinderklassen får mountainbikes til hele klassen, så der er god grund til at svinge sig op i sadlen.

De syv deltagende skoler er: Fjordlandsskolen, afd. Skibby, Jægerspris Skole, Trekløverskolen afd. Græse Bakkeby, Frederikssund Private Realskole, Trekløverskolen afd. Falkenborg, Ådalens Skole og Slangerup Skole.

Lav en cykelaftale i familien
At cykle i hverdagen gør en stor forskel for børns sundhed og trivsel. Forældrenes opbakning gør ifølge direktør i Cyklistforbundet Klaus Bondam en kæmpe forskel for børns cykling, og derfor opfordrer Cyklistforbundet forældrene til at lave en familiecykelaftale.

På www.alleboerncykler.dk/foraeldrehjornet kan forældre hente en cykelaftale lige til at udfylde og hænge op på køleskabet. Al cykling tæller i jagten på cykeldage – til og fra skole, i fritiden til spejder, sport og vennebesøg samt cykelture med familien i weekenden.

Mountainbikes til vinderklassen
Kampagnen, som Cyklistforbundet kører i samarbejde med Jyske Bank og Novo Nordisk Danmark, sluttes af med at kåre Årets Børnecyklist og årets vinderklasse, hvor elever og lærer kan se frem til at modtage en lækker mountainbike fra MBK eller Centurion hver.

31 kommuner har i år valgt at bakke op om kampagnen.

Share.

About Author