Nyt bevægelsesbånd i Skibby

Nyt bevægelsesbånd i Skibby

Skibby skal have et nyt bevægelsesbånd, der lægger op til aktivitet og motion til glæde for borgerne, og så skal det skabe et aktivt byrum og en sikker vej mellem skolen og idrætshallen. Kommunen er klar med den første bevilling til projektet.

 

SKIBBY: Byrådet har onsdag aften bevilget 750.000 kroner til udarbejdelse af et projektforslag.
Første skridt på vejen til et bevægelsesbånd i Skibby er at udarbejde et projektforslag for, hvordan det skal se ud, og hvad det skal kunne. Projektforslaget skal være færdigt i december 2017, hvor det vil blive fremlagt for Fritidsudvalget, Økonomiudvalget og Byrådet.
Byrådet besluttede med budgetaftalen for 2017 at afsætte 3,5 millioner kroner til etablering af et bevægelsesbånd i Skibby.
Onsdag den 26. april besluttede byrådet at bevilge de første 750.000 kroner til forundersøgelser, rådgivning og udarbejdelse af projektforslaget.
– Det er godt, at vi nu kan komme i gang med arbejdet for et bevægelsesbånd i Skibby og jeg glæder mig til at se det konkrete projektforslag. Jeg er sikker på, at det bliver et spændende projekt, som kommer til at forbinde Fjordlandsskolens afdeling i Skibby med hallen og som lægger op til bevægelse og aktivitet for både borgere, idrætsudøvere og skoleelever, siger Morten Skovgaard (V), formand for Fritidsudvalget.
Formålet med bevægelsesbåndet er at skabe et aktivt byrum med muligheder for træning og motion. Både for den almindelige borger på en løbetur, men også som opvarmning og fysisk træning for idrætsforeningerne i Skibby Hallen eller på skolen. Endelig har det også til formål at skabe en sikker transportvej for børn og unge mellem skolen og hallen.
Projektforslaget skal udarbejdes i samarbejde med Skibby Aktive, Idrætsrådet og Fjordlandsskolen. Etableringen af bevægelsesbåndet er en del af helhedsplanen for Skibby lokalområdet.
Der skal udarbejdes et projektforslag til et bevægelsesbånd i Skibby, som skal lægge op til aktivitet og motion for byens borgere.

Foto: Kenneth Jensen

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »