Ny café i Frederikssund

Ny café i Frederikssund

FREDERIKSSUND: En drøm er gået opfyldelse for Rikke, som er født og opvokset i Frederikssund. Efter en fortid som skolelærer, ønskede den nu 50 årige alenemor at skifte spor. Hun fik idéen til caféen på en sommerferie, og fik fuld opbakning fra familie og venner. Nu er lokalet fundet og caféen er åbnet. En perfekt beliggenhed lige ved stationen.

Når man kommer ind i caféen emmer stemningen af sommerhus med lyse møbler i nostalgiske omgivelser. Lidt skævt og anderledes i forhold til de almindelige caféer, der alle ellers ligner hinanden. Men netop derfor er Cafea, som caféen hedder, helt unik. Der skal være plads til hygge i trygge og behagelige omgivelser.

Rikke serverer rigtig kaffe og varme croissanter samt vafler – både de søde og vafler ”med mad på”. Derudover er der cheesecake fra Bertels Salon i København samt et væld af kager leveret af vores lokale Svejstrup i Skibby. Det imponerende udvalg rummer også glutenfri og veganske alternativer.

Den varme unikke stemning vækker et håb om at kunne inspirere andre lokale til at starte noget lignende op. Tænk hvis der i fremtiden kunne ligge en lille unik oase som denne, i midten af Skibby.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »