Ny app: Tip Frederikssund

Ny app: Tip Frederikssund

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Hvis man opdager et væltet vejskilt, en knækket gren, en fyldt skraldespand eller huller i vejen eller på cykelstien, kan man nu give Frederikssund Kommune et tip via den nye app ”Tip Frederikssund”.

Via appen kan man blandt andet kan tippe kommunen om ovenstående problemer på de offentlige veje og grønne områder.

Appen er gratis og kan downloades til android-telefoner via Google Play. En version af appen til iPhones bliver tilgængelig i App Store snarest muligt.

Selv om en app gør det lettere for borgere at give kommunen et tip, kan man dog stadig benytte en computer og finde Tip Frederikssund på kommunens hjemmeside.

Tjek status

I det nye system er det muligt at se, om ens tip allerede er indmeldt, se status på sagen. Desuden er det altid muligt at finde ens tip ved hjælp af et referencenummer.

– Borgerne er gode til at indsende tip, og med Tip Frederikssund får vi et bedre overblik over skaderne. Dermed kan vi hurtigere iværksætte en sagsbehandling med vurdering af problemet, siger Henriette Andersen, der er teamleder for Vej og Trafik.

Rapport udgår

”Rapport fra stedet”, som var det tidligere indtastningssystem til fejl og mangler, udgår nu til fordel for det nye system. 

Tip som netop er blevet indmeldt i det gamle system vil blive sagsbehandlet. Det er derfor ikke nødvendigt at indmelde sagen på ny.

Man vil dog ikke kunne se den aktuelle status på sin sag i det gamle system, da det ikke længere opdateres.

Andre artikler fra denne uge