Netto til Vinge

0

Innovater A/S, som skal opføre boliger lige syd for Vinge Station, har lavet aftale med supermarkedskæden Netto, der skal åbne en butik i det kommende byggeri i Vinge. Der er også planer om enten at etablere apotek eller café i bygningerne.

VINGE: Tidligere på året indgik Frederikssund Kommune en betinget købsaftale med ejendomsudviklingsvirksomheden Innovater A/S om køb af tre matrikler lige syd for Vinge Station. Handlen er nu endelig, og samtidig meddeler Innovater A/S, at man har indgået aftale med supermarkedskæden Netto om at åbne en butik i det nye byggeri. Meldingen, om at Netto vil åbne en butik i Vinge, betyder, at de kommende indbyggere i Innovaters 188 lejeboliger får meget kort afstand til et supermarked. Det samme gælder s for beboerne i Boligselskabet Rosenvængets kommende 198 almene boliger i samme område. 

Supermarkedet kommer til at ligge i stueetagen tæt på stationen. Samtidig arbejder Innovater på, at der også skal være et apotek eller en café i de byggerier, de skal opføre i Vinge.

Torsdag den 16. december meddelte Frederikssund Kommune byggetilladelse til Innovaters byggeri af de 188 lejligheder. 

Innovater forventer byggestart i 1. kvartal 2022.

Deltag i debatten
Share.

About Author